27 Ekim 2010 Çarşamba

KARNABAHAR KIZARTMASI



MALZEMELER:
Yarım kilo karnabahar
2 yumurta
3 kaşık un
tuz
YAPILIŞI:
Karnabaharları haşlayıp süzüp soğumaya bırakıyoruz daha sonra yumurtaya ve una batırıp kızartıyoruz.AFİYET OLSUN(basit ama aklınızda bulunsun:):)

2 yorum:

PEMBE KURDELE dedi ki...

canım ellerine sağlık. ben unla yumurtayı krep gibi karıştırıyorum öyle hafif haşlanmış karnıbaharları bandırıyorum. birde mutlaka öyle dene. buda pratik ama aklında bulunsun:)

duygubalcı dedi ki...

çok teşekkür ederim bilmiyordum söylemen iyi oldu ilgin için teşekkür ediyorum

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...