24 Ekim 2010 Pazar

İSKENDER




MALZEMELER:
1 Tane büyük boy pide
2 kaşık salça
1 kase yoğurt
4 yemek kaşığı tereyağ
1 paket döner
tuz,karabiber
YAPILIŞI:
Pideyi küp küp doğrayıp fırında gevrek olana kadar kızartıyoruz.Küçük bir kapta 2 kaşık salça ve 1 yemek kaşığı tereyağı 2 bardak su ile sulandırıp kaynayana kadar pişiriyoruz.döneride pişiriyoruz.Tabağın altına bir kaşık salça ile ıslatıp üzerine gevrek pidelere koyuyoruz üzerine kaşık yardımıyla yoğurt döküyoruz.Üzerine döneri koyup salçalı sostan yine ekliyoruz kalan 3 kaşık tereyğı eritip üzerine ekliyoruz.AFİYET OLSUN...

9 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

Süper görünüyor !

kubraalagoz dedi ki...

offffff duydu valla süper görünüyor

Adsız dedi ki...

basit ama lezzetli bir tarif.
mutlaka denicem.
ellerinize sağlık.

Oznur (100de100 Marifet) dedi ki...

ellerinize saglik
ben iskenderi cok yaparim cok severiz
etlerinde kendim yaparim genelde
seninkide harika olmus

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

ımmm nefisss

duygubalcı dedi ki...

afiyet olsun arkadaşlar...:)

Cafe Pepela dedi ki...

Es-Selam!
Neffis görünüyor,ellerine sağlık arkadaşım.
Sevgi ve selamlarımla

Sevilay Berk dedi ki...

of duygu yaparsında davet edmezmi yaw bi gün isterim iskender bilesin ellerine saglık mümemmel

Sevilay Berk dedi ki...

of dugu yaparsında davet etmessin bi gün isterem aynısında bilesin ellerine saglık mükemmel...

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...