14 Ağustos 2012 Salı

kızarmış muzlar

MALZEMELER:
2 adet muz
yarım su bardağı süt
yarım su bardağı su
2 kaşık un
1 kaşık nişasta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
sıvıyağ(kızartmak için)
ÜZERİ İÇİN:
bal
fıstık
dondurma
çikolata sos
YAPILIŞI:
 süt,su,un,nişasta,kabartma tozu,vanilya hepsini çırpıp krep hamur kıvamında hazırlanır
muzları büyüklüklerine ve isteğe göre dilimlenip bu yatığımız karışıma bulanıp kızgın yağda kızartılır.üzerine bal ve fıstıkla servis edilir.isteğe göre dondurma veya çikolata soslada ikram edilebilir.AFİYET OLSUN.....

1 yorum:

zeymurancafe dedi ki...

ellerınıze sağlık güzel olmuş

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...