10 Ocak 2011 Pazartesi

DOĞUM GÜNÜ MENÜSÜ(PRATİK KURUVASAN)


KURUVASAN 
MALZEMELER:
1 paket milföy hamuru
kuvertur çikolata
pudra şekeri
YAPILIŞI:
Milföy hamurları açılır içlerine 1 tatlı kaşığı kadar kuvertur çikolata konulur ve ay çöreği şeklinde kapatılır.daha sonra fırına verilir.üzeri kızarana kadar pişirilip çıkarttıktan sonrada üstüne pudra şekeri serpilir.AFİYET OLSUN

4 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

Ellerine sağlık çok pratik ve çok güzel görünüyor canım

CeReN dedi ki...

ellerine sağlık:) kuvertur yerine normal çikolata da koysak olur mu acaba.. yoksa gene elmalı tarifle mi devam edeyim???

kubraalagoz dedi ki...

canım normal çikolatada denedim gayet güzel oluyor.

kubraalagoz dedi ki...

çok teşekkürler canım

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...