20 Ekim 2011 Perşembe

   



  • MALZEMELER:
  • 6 adet milföy hamuru
  • 1 paket krem şanti
  • 1 su bardağı süt
  • 1adet muz
  • dondurulmuş çilek 
  • 1 paket dr. oetker tart jöle
Çilekli Mini Tart Hazırlanışı; Milföy hamularını tart kalıplarına incecik yerleştirin. Çatalla delin. Önceden ısıtılmış 180°C fırında kuruyana kadar, 20-25 dakika pişirin.  Üzerini kremşantiyle ve meyvelerle ( dondurulmuş çilek ve muz)süsleyin meyvelerin üzerinede tart jöleleri üzerindeki tarife göre hazırlayıp ilave edin meyvelerin kararmaması için

3 yorum:

LeylaK dedi ki...

ayy ne cici ne güzel olmuşlar. ellerine sağlık.

Kahve Dükkanı'ndan sevgiler..

DATLIM dedi ki...

Ne kadar leziz olmuş ellerine sağlık arkadaşım...görüntüde bir o kadar güzel

MERMERTEZGAHYEMEKTARİFLERİ dedi ki...

merhabalar tarif üzerine geldim iyiki de gelmişim harika bir blog daha keşfettim ellerine sağlık canım başarılarının devamını dilerim
sevgiler:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...