- 3 Adet kağıt helva
- 1 Su Bardağı dövülmüş antep fıstığı ve fındık
Kreması İçin
- 250 Gram çikolatalı tahin helva
- 1 su bardağı damla çikolata
- 2 yemek kaşığı krema
- 25gr margarin (eritilmiş)
Hazırlanışı
■ Bir kapta krema malzemelerini ve tahin helvasını koyarak benmari usulü eritelim.
■ Yuvarlak bir pasta kabının en altına 1 adet kağıt helva yerleştirip üzerine hazırladığınız kremadan bir miktar sürün.
■ Aynı işlemi kağıt helvalar üst üste gelecek şekilde aralara krema sürerek tekrar edin, Kalan kremayı da en üste ve yanlara helvaları örtecek şekilde sürün.
■ Hazırladığınız pastayı bir gece buzdolabında bekletin, Üzerine dövülmüş fıstık ve fındık serperek servis yapın, isterseniz kremşanti ve meyvelerle süsleyebilirsiniz süsleyebilirsiniz.
19 Ekim 2011 Çarşamba
kağıt helva pastası
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder